ایجاد امید، گفت‌و‌گو و همدلی وظیفه مدیران و دستگاه‌های اجرایی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۳۷۳۲

ایجاد امید، گفت‌و‌گو و همدلی وظیفه مدیران و دستگاه‌های اجرایی است

استاندار فارس بر هوشیاری دستگاه‌ها، تقویت زیرساخت‌ها و آمادگی برای مقابله با تهدیدات تأکید کرد.

ایجاد امید، گفت‌و‌گو و همدلی وظیفه مدیران و دستگاه‌های اجرایی است

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو،حسینعلی امیری در نشست شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، ضمن تبریک ایام ماه رجب و میلاد امیرالمؤمنین علی(ع)، با اشاره به حدیثی از ایشان مبنی بر اینکه «هیچ دشمنی را کوچک مشمار، هرچند ناتوان باشد»، به رخدادهای اخیر کشور پرداخت و تصریح کرد: دشمنان با بهره‌گیری از رسانه‌ها و فضای مجازی در پی ایجاد نارضایتی و ناامیدی در جامعه هستند.

 

وی با تأکید بر ضرورت تفکیک اعتراضات صنفی و مدنی از رفتارهای آشوب‌طلبانه افزود: مطالبات اقتصادی و معیشتی مردم شنیده می‌شود و برای آن راهکار اندیشیده خواهد شد، اما سوءاستفاده از این مطالبات برای ایجاد اغتشاش و ناامنی قابل پذیرش نیست.

 

استاندار فارس رسانه‌های معاند را عامل اصلی تزریق ناامیدی در میان جوانان و دانشجویان دانست و خاطرنشان کرد: وظیفه مدیران و دستگاه‌ها ایجاد امید، تقویت گفت‌وگو و همدلی برای مدیریت فضای اجتماعی و جلوگیری از بهره‌برداری دشمن است.

 

استاندار فارس بر ضرورت استمرار خدمات عمومی در همه شرایط تأکید کرد و گفت: دستگاه‌ها موظفند با بازبینی و به‌روزرسانی سامانه‌ها، رعایت الزامات پدافند غیرعامل و آماده‌سازی سیستم‌های جایگزین، خدمت‌رسانی پایدار به مردم را تضمین کنند.

 

وی افزود: توقف خدمات حتی برای مدت کوتاه پذیرفتنی نیست و مدیران باید با نظارت مستقیم و مستمر، نقاط ضعف را شناسایی و رفع کنند و اقدامات خود را به دبیرخانه پدافند غیرعامل گزارش دهند.

 

امیری یادآور شد: دشمن را نباید کوچک شمرد و تنها با هوشیاری، احساس مسئولیت مضاعف و نظارت مستمر می‌توان از شرایط موجود عبور کرد. وی تأکید کرد: اعتراض مسئولانه شنیده می‌شود، اما اغتشاش به رسمیت شناخته نمی‌شود.

 

 در این نشست مسئولان حاضر با اشاره به تهدیدات بی‌مرز و پنهان سایبری، بر ضرورت ارتقای سامانه‌ها، آموزش نیروی انسانی و پایش مستمر تأکید کردند.

همچنین مدیران کل برخی دستگاه‌های اجرایی استان گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل ارائه دادند.

پربازدیدترین آخرین اخبار